Dezvoltare personală, Noua energie- noua gandire

Ce trebuie sa stii despre trezirea spirituala

optimism-istock-resize-600x338

Trebuie sa inveti sa-i accepti pe ceilalti si sa accepti ca sunt diferiti fata de tine; daca de exemplu tu credeai ca ingerii arata intr-un anume fel, si vine o persoana si-ti spune altceva, ar fi bine sa accepti ca acela este adevarul acelei persoane, si atat. Incearca cumva sa-l integrezi in realitatea ta, dar nu mai mult. S-ar putea ca acest proces al acestei intelegeri si asimilarea de catre tine ar putea sa dureze o saptamana, o luna sau 10 ani. Depinde numai de tine. Sa luam din nou exemplul de mai sus; daca dupa ce asculti persoana respectiva incepi sa citesti si sa descoperi ca altii au vazut ingerii sub alte forme, si tu stii si simti in sinea ta ca aceasta este o parte din adevar, chiar daca nu esti de acord cu el, atunci treci in urmatoarea etapa a evolutiei spirituale. Este ca si cum ai urca o scara, treapta cu treapta.

Pe masura ce trece timpul trebuie sa inveti sa fii destul de sceptic si in ceea ce priveste ce-ti spun eu, dar si ce-ti spune mintea ta. Mintea ta va juca tot felul de jocuri cu tine, scheme si informatii pe care tu deja le stii, pentru ca nu stie cum sa le incorporeze in ceea ce deja exista. Este ca si cum mintea ta te tine in zona de confort, pentru ca acolo esti in siguranta. Insa, te avertizez; daca deja ai inceput sa te trezesti spiritual si totusi ramai in zona de confort, adica nu faci nimic sa-ti schimbi viata, ti se vor intampla tot felul de lucruri neplacute, care au ca scop sa te scoata la „liman”. Tot ce vei descoperi te va speria si te va face confuz. Important este sa ramai cumva in armonie cu tine si sa gasesti modalitati si tehnici care sa te ajute sa te echilibrezi; meditatia te ajuta foarte mult in aceste momente.

De fapt tot ce se va intampla te va face sa te indoiesti de realitatea in care traiesti, in special daca esti religios, pentru ca o sa descoperi ca religia nu are absolut nici o legatura cu evolutia spirituala, este doar manipulare. O sa descoperi ca totul in jurul tau este manipulare, pentru ca daca nu esti manipulat si esti liber, ei nu mai au cum sa se foloseasca de tine. Si o sa incepi sa te intrebi de o suta de ori pe zi daca se merita s-o iei singur intr-o directie pe care nu o cunosti. Si din cand in cand spiritul tau o sa-ti trimita tot felul de mesaje cum ca trebuie sa te aventurezi in necunoscut, in timp ce mintea ta te tine prizonier in realitatea deja existenta. Asadar este mereu o lupta si o mentinere a echilibrului; pana la un moment dat, cand totul va fi mai usor… si mai usor…si mai usor..

Sursa:https://mesajdivin.wordpress.com/

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.