Exercitii practice, Relatii

O dragoste mare, adevărată, spirituală este posibilă

love-806375__340

O dragoste mare,adevărată,spirituală este posibilă. Este acea dragoste la care visează oricine. Chiar și cel care nu crede în ea. Chiar și cel care duce o viață automatizată. Este iubirea despre care spunem că nu există, că este un mit. Este iubirea după care visează orice om. Credem că nu avem nevoie de altcinev. Suntem convinși că o dragoste mare nu există, întrucât dormit alături de oameni nepotriviți. Ne golim sufletele și pierdem putere pentru lucruri inutile. Ne doare.

Simțim durerea în fața singurătății. De ea este greu să fugi, dar reușim totuși să facem asta. Prin grijă, prin muncăm, prin rutină. Doar ca să nu gândim. Să nu simțim. Să încetăm să așteptăm. Pur și simplu trăim, pur și simplu muncim. Dar undeva cineva știe, simte, aude despre ceea ce vorbește sufletul nostru. E acel suflet pereche. Important e că a fost suflet pereche încă înainte să te întâlnești cu el. E mai mult decât jumătate, e împlinire. E înțelegerea reciprocă la un nivel calitativ.

Pentru a-ți întâlni sufletul pereche, trebuie să treci o cale lungă. Să trăiești cu oameni nepotriviți. Să cazi și să te ridici. Dar cum poți să-l întâlnești? Este foarte important: pentru a auzi sufletul pereche, trebuie întâi să-l auzi pe-al tău. Trebuie să fii autentic. Trebuie să înveți să desparți rolul social de calea ta. E important să simți ceva mai mult, ceea ce îți reprezintă personalitatea. Ascultă-ți intuiția. Remarcă semnele. Și din inimă iartă pe toți care ți-au greșit.

Învață să te iubești cu adevărat. Învață să vezi și să apreciezi ce este mai bun. Învață să te percepi ca un om special. Umple-ți lumea interioară cu iubire, atunci vei putea să oferi. Caută plăcere în orice reflecție a vieții și în fiecare moment. Iubește lumea. Dezvoltă-ți personalitatea. Pentru a-ți întâlni sufletul pereche, trebuie să ai un scop. Numai un scop măreț te poate păstra la un nivel superior.

Devino liber. Privește lumea cu ochii deschiși și nu cu ajutorul altcuiva. Simte dragostea sufletului pereche și ofer-o pe a ta. Ai încredere. Crede în dragoste conștient. Crede că undeva există sufletul tău pereche. Te vei simți fericit că nu ești singur. Dragostea adevărate își are propriile mecanisme. Visează la ceva măreț. Iubește cu desăvârșire. Iubește cu adevărat. Atunci și numai atunci sufletul tău pereche te va găsi.

https://devorbacutine.eu/

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.