Relatii

Principii de bază ale “iubirii sănătoase”

Perspectivele unei relații care promite stabilitate, pe termen lung și, în același timp, aduce bucurie ambilor parteneri, se bazează pe principiile așa-numitei iubiri sănătoase, despre care vorbește psihologul american Tracy Cabot.

Ea vorbește despre 10 principii de bază ale dragostei, care te pot face fericit, îți pot umple viața cu bucurie și nu te privează de odihnă, somn sau energie.

Să vedem care sunt acestea!

1. Când doi oameni intră într-o relație de dragoste, viața fiecăruia dintre ei ar trebui să se îmbunătățească. Dacă viața se înrăutățește sau dacă vă trageți unul pe altul în jos, în cele din urmă cineva va dori să plece.

2. Nu poți cumpăra dragoste. Dacă crezi asta, nu te aștepta ca energia depusă să fie rambursată însutit. Cu banii, totuși, poți cumpăra multe alte lucruri care aduc bucurie unei persoane iubite.

3. Evitați gelozia. Prin provocarea geloziei, te joci cu focul și cineva se va arde, până la urmă. Oamenii sunt deja predispuși la gelozie, așa că nu provoca în mod deliberat acest sentiment.

4. Într-o relație de dragoste sănătoasă, ambii parteneri depind unul de celălalt în aceeași măsură.

5. O persoană cu adevărat iubitoare nu are nevoie de un partener pentru a dovedi că are sentimente reciproce. El însuși își dovedește dragostea față de el.

6. Feriți-vă de dorința de a schimba partenerul. Dacă transformi partenerul într-o altă persoană, amintește-ți că poate această persoană nouă nu vrea să rămână cu tine.

7. O persoană care este deprimată este greu de iubit. Dragostea ar trebui să facă o persoană fericită, dar societatea nu garantează fericirea. Numai tu ești capabil să te faci fericit sau trist.

8. O femeie își dorește să creadă că o iubește un prinț.

9. Dragostea rapidă se epuizează rapid. Pentru a găsi fericirea constantă, trebuie să te îndrăgostești treptat.

10. Dacă partenerul a învățat că nu ai grijă de tine, este destul de dificil să-l convingi că nu este așa.https://secretele.com/

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.