Noua energie- noua gandire

Convingerile TALE Limitative nu Contează

644023_380245182049441_1189606990_n

Ele nu contează. Deloc.

Toată această concentrare asupra eliminării credințelor limitative este parte dintr-o veche structură care este depășită. Ea ne ține departe de inimile noastre și într-un ciclu de rotire a perfecționării perpetue a sinelui.

Era necesar la un moment dat, ca un pas pe calea trezirii la adevăratul potențial de a fi uman.

Dar este doar un pas pentru ca acest mod de gândire și apropierea de viețile noastre interioare să se bazeze pe noțiunea falsă că trebuie să atingi un fel de perfecțiune interioară sau spirituală și că atunci când se întâmplă acest lucru, numai lucruri bune și minunate vor curge în viața ta. Dacă realitatea pe care o vrei nu se întâmplă, este din cauza ta.

Partea ascunsă a acestei idei este că, dacă viața face ceea ce face viața, se deplasează în conformitate cu planul său și nu cu al tău, există ceva în neregulă cu programarea ta. Că este ceva în neregulă cu tine.

Deci, rămâi blocat într-o buclă învinovățire proprie și folosind metode spirituale pentru a te înfrunta, în loc să te iubesti pentru tot ce ești. Ne ține deconectați și separați, judecând alți oameni și temându-ne de noi înșine … încercând mereu să ne decidem.

Acest lucru trebuie să se schimbe.

Ce ne împiedică să ne deschidem complet, să fim prezenți și să ne mișcăm cu fluxul vieții și al conexiunii și al iubirii … alinierea cu adevărul și iubirea și cu binele nostru cel mai înalt?

Durerea. Durerea nemetabolizată, care ne face să credem că este ceva în neregulă cu noi, că trebuie să căutăm înăuntru pentru a găsi o greșeală atunci când viața face ceea ce face viața și oamenii răniți își transmit durerea și rana lor altora, creând linii antice de durere.

Cea mai mare parte a durerii noastre este durerea, deoarece ea nu a cunoscut niciodată iubirea.

Nu am primit iubire în locurile rănii sufletului nostru. Deci, nu știm cum să o iubim.

Sistemele noastre nervoase sunt legate astfel încât durerea este blocată acolo și suntem confuzi … confundând lucruri nesigure care sunt familiare ca iubire și temându-ne de lucrurile care sunt de fapt bune pentru noi. Atacându-ne la nivelul minții și judecându-ne pe noi înșine, corpurile noastre și copiii noștri interiori, magici, pentru că nu ne cunoaștem mai bine.

Această programare a convingerilor limitate fiind problema noastră, ne condiționează să reintroducem modalități vechi și antice de abuz emoțional în lumea noastră interioară. Nu ne sprijină să ne deschidem inimile, să întrupăm sufletele noastre și să devenim conectați cu tot ceea ce este.

Acesta este pasul următor – devenind educat în ceea ce este necesar pentru a vindeca rănile sufletești, pentru a vindeca locurile care ne-au stors de toată viața, ascunzându-ne de viață, pe măsură ce viața face ceea ce face. Cum ne putem deschide mai mult? Mai mult la acest moment? Mai mult pentru a iubi? Mai mult la jenă? Mai mult la disconfort? Mai mult pentru ceea ce se întâmplă și întâmpinăm bine știind că suntem puternici în cunoașterea forței și puterii inimilor noastre?

Convingerile tale limitative nu contează. Inima ta frântă contează.

Dr. Nandi Hetenyi

https://inaloveworld.wordpress.com/

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.