afirmaţii, Exercitii practice

Afirmaţii 3- J. DONALD WALTERS

20181210_142246Afirmaţiile pot atinge acest obiectiv atunci când le repetăm într-o stare de profundă concentrare, în sălaşul conştiinţei divine din corpul omenesc, în centrul lui Hristos, care este un punct de pe frunte, situat exact între sprâncene.
Repetă afirmaţiile din această carte mai întâi cu glas tare, pentru a mobiliza întreaga atenţie a minţii conştiente. Pe urmă, repetă-le în tăcere, pentru a-ţi însuşi mai profund semnificaţia cuvintelor.
Apoi, rosteşte-le în şoaptă, purtându-le semnificaţiile în subconştient. Repetă-le din nou, în tăcere, pentru a-ţi adânci însuşirea lor la nivelul subconştientului. În cele din urmă, pe măsură înălţării aspiraţiilor, repetă-le în centrul lui Hristos.
La fiecare nivel, repetă-le de mai multe ori, lasă-te pătruns tot mai profund de semnificaţiile lor.
Prin afirmarea repetată, îţi întăreşti şi, ulterior, îţi spiritualizezi conştientizarea oricărei calităţi pe care vrei să ţi-o dezvolţi.
Afirmaţiile reprezintă doar primul pas pe calea autovindecării.

7. Siguranţa

Omul se străduieşte toată viaţa să strângă averi, să-şi asigure proprietăţile împotriva pierderii şisănătatea împotriva devastării bolilor. Îşi întemeiază credinţa pe măsuri exterioare şi nu vede că oasemenea credinţa este ca şi cum i-ai cere valului să nu se mişte!Siguranţa este numai a aceluia care îşi pune credinţa numai în Dumnezeu. Cel mai practic dintreoameni este acela care îşi dă viaţa Lui Dumnezeu, rugându-se: “Siguranţa mea îţi aparţine Ţie,Doamne, Dumnezeule.” Asta nu înseamnă că nu ar trebui să fim conştienţi. Însă, după ce ne dăm toatăsilinţa, grija trebuie să o lăsăm în seama Lui Dumnezeu!

Afirmaţie

Trăiesc în sălaşul prezenţei interioare a Lui Dumnezeu. Nimeni şi nimic nu poate trece prin zidurileacestea ca să-mi facă vreun rău.

Rugăciune

Primesc, Doamne, Dumnezeule, tot ceea ce vine la mine, ca venind din mâinile Tale. Ştiu că îmi vinecu binecuvântare, pentru că al Tău sunt, aşa cum Tu eşti de-a a pururea al meu.

8. Mulţumirea sufletească

Se spune că mulţumirea sufletească este virtutea supremă. Mulţumirea sufletească înseamnă sătrăieşti din plin ceea ce este bun din fiecare moment. Mai presus de orice, înseamnă să trăieşti în urmamomentului prezent, în acel Acum Etern.Cât de mult pierd în viaţă oamenii care îşi doresc permanent ca lucrurile să fie altfel decât sunt! Carese plâng fără încetare şi care îşi spun că lumea le datorează cu mult mai puţin decât le dă!Trebuie să zâmbim înlăuntrul nostru cu Dumnezeu, ştiind că viaţa este visul Său. Mulţumireasufletească este calea cea mai sigură de a obţine tot ceea ce este mai bun din fiecare împrejurare.

Afirmaţie

Prin cele mai puternice furtuni ale vieţii, sunt mulţumit, pentru că am în inima pacea Lui Dumnezeu.

Rugăciune

Doamne, Dumnezeule, cum Tu trăieşti de-a pururea împăcat cu Tine însuţi, ajută-mă şi pe mine sătrăiesc, de-a pururea, cu mulţumirea în suflet că pot fi vrednic să trăiesc în bucuria Ta.

9. Devotamentul

Niciodată nu poţi să ajungi la un final fericit fără devotament. Niciodată nu poţi să obţii un succesadevărat dacă nu sunt implicate sentimente din inimă. Însăşi puterea voinţei este o combinaţie deenergie şi sentimente, îndreptate în sensul realizării.În căutarea Lui Dumnezeu,dezvăluirea dragostei naturale din inimă,sub forma devotamentului profund, este principala cerinţă a succesului. În lipsa devotamentului, nu poate să fie întreprins nicimăcar un singur pas către El. Devotamentul nu este un sentiment: este dorinţa profundă de a fi una cuDumnezeu şi de a cunoaşte singura realitate care există.

Afirmaţie

Cu sabia devotamentului tai funiile inimii care mă leagă de iluzii. Cu cea mai profundă dragoste îmi pun inima la picioarele Omniprezenţei.

Rugăciune

Tată Preaiubit, Mamă, Dumnezeule: sunt al Tău cu totul! Alţii să Te caute sau să nu Te caute; nucontează pentru dragostea mea pentru Tine. Prin toate încercările vieţii, rugăciunea mea este una:dezvăluie-Te mie!

AFIRMAŢII PENTRU AUTOVINDECARE, J. DONALD WALTERS

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.