Relatii

Adevăratul Scop al Conexiunii Flăcărilor Gemene

head-1623792__340

Imaginați-vă că vă întâlniți jumătatea perfectă … persoana în ai cărei ochi sunteți acasă, care este o reflecție perfectă a voastră, ale cărei puncte forte sunt slăbiciunile voastre și care este omologul vostru.

Ea vine în viața voastră și este ca și cum lovește proiectilul unui fulger neașteptat – lumea este brusc mai strălucitoare, totul are gust, miroase și se simte mai bine. Inima voastră este înălțată, iar visurile care păreau imposibile sunt acum aproape.

Cu această persoană de partea voastră, puteți face orice. Știți că l-ați găsit pe Unu și că inima voastră explodează de o iubire pe care nu ați știut-o că este posibilă.

Dar acesta este doar începutul.

Scopul real al conexiunii cu “Flacăra Geamănă” nu este de a se învârti în fericirea iubirii, ca un personaj din “Sunetul Muzicii”.

Scopul real al conexiunii cu “Flacăra Geamănă” este să distrugeți toată mizeria pe care ați cărat-o, conștient și inconștient, care v-a împiedicat să deveniți cine trebuia să fiți.

Relațiile Flăcărilor Gemene apar astfel încât să poată distruge ceea ce acoperă toate fațetele pe care le-ați construit, minciunile în care ați crescut, felul în care v-ați menținut mici, dependențele ascunse, secretele și minciunile, temerile, modurile în care v-ați compromis și distruge apărarea pe care ați ridicat-o pentru a vă menține în “siguranță”.

Relațiile Flăcărilor Gemene reprezintă o cale de iluminare și, după cum spune Adyashanti, “Iluminarea este un proces distructiv. Nu are nimic de-a face cu a deveni mai bun sau a fi mai fericit. Iluminarea este distrugerea neadevărului. Înseamnă a vedea prin fațada pretenției. Este eradicarea completă a tot ceea ce ne-am imaginat a fi adevărat.”

Atunci când o persoană își întâlnește flacăra geamănă, dacă nu știe că această cale este cea care o va zdrobi în scopul de a o construi înapoi, așa cum este cu adevărat menită a fi, va fugi de ea. Ei vor crede că a fost o glumă cosmică imensă, pentru că, cum ar putea Universul să vă dea jumătate perfectă pentru a fi atât de greu? Aceasta este o întrebare pusă greșit.

În schimb, priviți la ceea ce a spus Rumi: “sarcina voastră nu este să căutați iubirea, ci să căutați și să găsiți toate barierele din interiorul vostru pe care le-ați construit împotriva ei”.Treaba voastră,ca flacără geamănă, nu este să vă concentrați pe omologul vostru, ci să vă concentrați pe propria voastră vindecare.

Ce bariere aveți? În ce feluri v-ați limitat? Când simțiți că geamănul v-a abandonat sau nu vă alege, priviți în interior pentru a vedea căile în care v-ați abandonat și nu v-ați ales. Acesta este locul în care magia se află cu adevărat.

Acest tip de iubire – tipul de iubire care vă sfărâmă întreaga viziune asupra lumii și care vă face să puneți la îndoială tot ceea ce ați crezut anterior ca fiind adevărat, nu este o cale ușoară, deoarece vă cere să vă ridicați nivelul, în orice fel. Totul va fi provocat și pus sub semnul întrebării, deoarece o ceașcă mică nu poate deține întregul ocean. Trebuie să vă extindeți dacă doriți să aveți o atât de mare iubire.

Scopul adevărat al unei flăcări gemene este de a vă ajuta să vă transformați în tipul de persoană care este capabilă să incorporeze iubirea divină și necondiționată … mai întâi pentru voi înșivă și apoi pentru umanitate. Pe măsură ce urmați această călătorie, veți învăța să vă iubiți cu o înverșunare care vă va crește capacitatea de a iubi pe alții și toată umanitatea într-un mod mult mai expansiv. Pe măsură ce vă predați dorința de a controla, de a crea anumite rezultate și de a avea lucrurile într-un anumit mod și de a învăța să umblați cu credință completă și abandon total, veți crește ca persoană, ceea ce va ajuta la ridicarea conștiinței colective.

Scopul real al Flăcării Gemene nu înseamnă sex grozav, puternic emoțional și o poveste epică de iubire – este să vă trezească, să vă scuture și să vă ducă mai sus. Este un dar prezentat de Divin – unul pe care îl puteți înțelege pe deplin numai atunci când ați eliberat toate lucrurile mai mici de care v-ați agățat atât de mult timp încât nu vă mai servesc.

Dacă vă aflați în această călătorie, nu vă faceți atât de multe griji despre cealaltă persoană – fiți iubitorul sălbatic, divin, necondiționat și continuați să deveniți cea mai bună persoană care puteți fi. Acesta este scopul adevărat și indiferent de modul în care conexiunea se termină, devenind ceea ce trebuie să fiți este un dar fără măsură.

Dr. Lisa Vallejos

https://inaloveworld.wordpress.com

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.