Noua energie- noua gandire

Când Există Sărbătoare Conflictul este Imposibil

Ce-inseamna-cand-visezi-trandafiri-rosii-2Schimbări de o uriaşă semnificație se produc pe plan mondial, pe măsură ce omenirea se deplaseză din ce în ce mai hotărât spre trezire. Unele situaţii politice sau geofizice, sunt raportate în mass-media, în timp ce altele, de natură mult mai optimistă, sunt raportate mai puțin în spațiile publice și apoi împărtășite de la persoană la persoană, prin vasta rețea de canale social media. Oamenii din întreaga lume aleg să comunice persoană de la persoană despre problemele spirituale, care apar pentru ei personal, lucruri pe care le-au găsit, iar organizațiile bazate pe credinţă sau religioase, nu le abordează sau acestea nu le pot fi adresate.

Omenirea evoluează într-adevăr foarte rapid din punct de vedere spiritual, iar multe dintre vechile organizații religioase fie nu doresc, fie nu îşi pot ajuta membrii în acest proces uimitor de trezire. Toate vechile sisteme – sociale, politice, de afaceri, educaționale și religioase – fie vor evolua din punct de vedere spiritual, fie vor deveni total depășite.

Noua epocă, care a apărut în ultimele cinci sau șase decenii, este epoca IUBIRII. Iubirea este starea naturală a forțelor de viață simțitoare, dar pentru eoni acest lucru a fost uitat. Acum, conștientizarea faptului că Iubirea este Totul, creşte în mod rapid. Orice lucru, care nu este în aliniere cu Iubirea este ireal, iluzoriu și ca umbre sau voaluri, care ascundeau sau deghizau Iubirea, se dizolvă și se dezintegrează, conștientizarea Realității Iubirii ca forță de viață, câmpul conștiinței în care tot ceea ce a fost creat are viața sa veșnică și nu se termină, este din ce în ce mai recunoscută și onorată. Visul sau, pentru prea mulţi, coșmarul, care a devenit viața în formă, este în schimbare dincolo de orice recunoaștere, pe măsură ce un număr tot mai mare de oameni se angajează pe deplin în starea lor naturală – IUBIREA – trăind-o și demonstrând-o în mod constant.

Haosul și confuzia,care sunt cu mult evidente în politică,afaceri,religie,și cel mai groaznic în conflictele militare din întreaga lume, care provoacă migrație în masă, acum sunt realizate ca fiind nebunie și, din fericire, nesustenabile. Se formează noi grupuri, a acelora care recunosc acum că Iubirea este răspunsul, singurul răspuns la toate litigiile și problemele cu care se confruntă omenirea și planeta, iar aceste noi grupuri sunt cele mai pozitive stabilind intenția imuabilă de a se angaja numai cu Iubire, în discuțiile, care au un efect major în toate domeniile vieții și activității umane.

Este un moment captivant și însufleţitor pentru a fi încarnat ca om pe planeta Pământ, deoarece, pe măsură ce procesul de trezire adună impulsuri colective, tot mai mulți oameni devin conștienți de faptul că viața este mai importantă în calitate de om, decât angrenarea în lupta pentru supraviețuire în care atât de mulți sunt angajați cu normă întreagă. Pe măsură ce Iubirea intră și umple nenumărate inimi din întreaga lume, valorile pe care oamenii le onorează și le respectă devin din ce în ce mai orientate spiritual, ducând spre dorința intensă de a atenua și apoi eradica complet sărăcia din întreaga lume și făcând astfel cu toate suferințele spre care conduc.

Suferința apare,în principal,din sentimentul unei persoane,că este lipsită de importanță, este de valoare foarte mică, este neașteptată și este nevăzută, sentiment pe care oricine se întrupează, ca experiență umană îl simte într-o măsură mai mică sau mai mare în timpul creșterii,de la începutul copilăriei până la maturitatea fizică.Acest sentiment al lipsei de valoare este devastator! Ca ființe divine, copii iubiți ai lui Dumnezeu, toți au fost creați într-o stare de acceptare plină de iubire, știind că ei erau fiecare un aspect inseparabil și esențial al lui Dumnezeu, permanent în unu cu El. În acea stare există doar bucurie.

A fi întrupat apoi în forma umană și a fi aparent separat de acea formă divină este absolut terifiant. Inițial, în dezvoltarea din pântecele mamei, presupunând că mama este fericită să aibă un copil, toate nevoile fizice sunt furnizate instantaneu, iar mediul în care are loc această creștere este cald, primitor și sigur.Cu toate acestea,datorită intimității și imediatei legături dintre mamă și copil,toate substanțele chimice – alimente, băuturi,medicamente etc. -și emoțiile şi experienţele pe care mama le consumă sunt aproape imediat împărtășite copilului. Prin urmare,uterul poate fi experimentat ca un mediu cald, confortabil, sigur, sau periculos toxic, fizic, spiritual și emoțional. De cele mai multe ori este undeva între aceste extreme, niciodată perfect și niciodată absolut nesigur.

În consecință, pe măsură ce copiii cresc și se dezvoltă, ei învață să se adapteze automat la mediile în care se găsesc pentru a supraviețui. Toți cei care aleg să se întrupeze în formă umană știu că vor suferi dificultăți, dar, datorită planificării intense și strălucitoare, care precede încarnarea, ei știu că pot face față cu cel mai mare succes la ceea ce apare în timpul vieții lor umane. Cu toate acestea, din cauza amneziei, care este un aspect inevitabil al încarnării, ei uită foarte repede că sunt ființe divine și devin aproape total spălați de creierul culturii în care se întrupează. Ei se răzvrătesc apoi împotriva durerii și a suferinței care apare, într-o măsură mai mare sau mai mică, și apoi îngroapă sau neagă suferința pe care au experimentat-o ​​în primii lor ani, pentru că durerea este prea intensă pentru a o trăi. Aceasta duce la mânie și proiecții intense, iar intensul lor simț al nefericirii dă vina pe alţii, pe lume sau pe Dumnezeu.

Evoluția spirituală, care este un aspect major al omului în curs de dezvoltare, ar trebui să se întâmple treptat, pe măsură ce inteligența copilului se dezvoltă, permițându-i-se și încurajându-i-se curiozitatea și cercetarea sensului vieții și a mediului în care se găsește. Frecvent, acest lucru este împiedicat, deoarece copilul fie este introdus ușor în normele culturale ale societății în care se dezvoltă, fie este alimentat cu forța de convingerile pe care le consideră cultură. Această dezbinare între cultură și curiozitatea și dorința copilului de a învăța poate fi devastatoare și, din motive de pace sau chiar pentru a supraviețui, copilul cumpără credințele culturale, iar evoluția sa spirituală se oprește în esență.

Aceasta a fost experiența marii majorităţi a oamenilor de-a lungul timpului. Acum, acest lucru se schimbă rapid și dramatic,iar web-ul din întreaga lume a fost un mare beneficiu în încurajarea și stimularea schimbului de idei noi, care lărgesc enorm punctele de vedere disponibile pentru discuții și dezvoltare ulterioară.Sistemele de credință restricționate, înguste și limitate nu mai sunt acceptate necondiţionat.Această deschidere către ideile noi a început să câștige impuls după cel de-al doilea război mondial, iar apoi, după ce au apărut alte războaie într-o societate, care a luptat în două războaie oribile, pentru a pune capăt războiului, nebunia atitudinilor, care a dus în mod inevitabil la războaie a început să fie serios puse la îndoială și respinse.

Această interogare și respingere continuă astăzi, deoarece, deși pentru mulți este foarte clar că metodele vechi nu funcționează și nu pot funcționa, nu pot aduce pacea în lume, rămășițele lor rămân în vigoare, un vechi sistem autoritar în care echipe, triburi sau oameni cu opinii diferite refuză să recunoască faptul că atitudinile lor reprezintă o parte importantă a acestei probleme continue.

Acest lucru se schimbă foarte rapid, deoarece, tinerii care au trăit în trecut suferințe intense în zonele de război se îndreaptă acum spre poziții de influență în care înțelepciunea pe care au acumulat-o în multe vremuri de viață poate fi împărtășită și apoi construită pentru a aduce schimbări esențiale în atitudinile și comportamentele, care vor permite trezirea colectivă a omenirii pentru a înflori. Intenția divină este ca viața să fie plină de bucurie și fiecare ființă pe care Dumnezeu a creat-o știe adânc în ea însăşi aceasta. În cele din urmă, această cunoaștere provine din trezirea conştientă a unui număr din ce în ce mai mare de oameni, indiferent de etnie, rasă, cultură sau persuasiune politică sau religioasă.

Punctul de basculare este trecut! Omenirea se mișcă repede, și tocmai în timp, spre trezirea esențială, care va duce la acceptarea că toate sunt ființe divine, create în Iubire, și că, prin urmare, toate caută o întoarcere la Iubire. Iubirea este câmpul energetic, câmpul în care apare conștiința, este forța vieții, care curge în interiorul fiecărei ființe conștiente, iar conștiința și acceptarea acelui Adevăr divin și inalterabil continuă să umple inimile unui număr tot mai mare al familiei umane, trezirea va fi văzută întâmplându-se la o scară vastă și globală. Într-adevăr, celebrarea este cel mai potrivit mod de a onora inevitabilitatea trezirii voastre în fiecare zi. Când există sărbătoare, conflictul este imposibil! Și când este sărbătoare, Iubirea strălucește mai departe.

Cu foarte multă Iubire, Saul.https://jawescreator.gitlab.io

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.