Psihologia vieții

Sufletele bătrâne

60566_148409851866501_7829732_n
Oamenii cu suflet bătrân sunt considerați a fi cei mai înțelepți și curajoși oameni care trăiesc acum pe Pământ. Sunt cei care au atins maturitatea spirituală și care ajută întreaga umanitate să evolueze.

Ei au parcurs mai multe vieți aici pe Pământ și de aceea sunt mult mai înțelepți decât restul oamenilor. Ei sunt capabili să facă tot ceea ce își doresc și au curajul de a-și depăși orice limitare. Sunt foarte interesați să prezinte adevărata lor față, pledează pentru autenticitate și detestă falsitatea. Nu agreează jocurile sociale obișnuite. Sunt aici ca să dea o lecție de verticalitatea tuturor.

Sufletele bătrâne: Iată 3 lucruri de care lor nu le este niciodată frică

1.Sufletele bătrâne:Nu poartă măști,nu manipulează.Oamenilor cu suflet bătrân nu le este deloc frică să fie autentici

În zilele noastre, există o presiune uluitoare pentru a ne conforma trendurilor și așteptărilor societății în privința noastră. Dar oamenii cu suflet bătrân nu vor accepta niciodată ca identitatea lor să fie condiționată de așteptările pe care societatea sau cei din jur le au.

Lor pur și simplu nu le este frică să iasă din tipare. Își asumă în mod total ceea ce sunt și ceea ce le place. Nu vor alege niciodată ceva doar fiindcă este la modă. De fapt, sufletele bătrâne posedă inspirația să fie chiar ei cei care propun noi viziuni.

Sunt persoane creative, determinate și verticale. Stăpânirea de sine pe care o au devine o sursă de inspirație pentru toți cei care nu au același curaj. Trendurile nu îi definesc și nici ceea ce cred cei din jurul lor despre cum ar trebui să fie.

2. Sufletele bătrâne: Lor nu le este frică să spună ADIO

Sufletele bătrâne au forța de a renunța la lucrurile din viața lor care nu funcționează.

Oamenii cu suflet bătrân sunt capabili să se desprindă din brațele celor care nu îi iubesc, nu îi respectă și nu le merită prețuirea. Nu se vor agăța absolut niciodată de oameni sau situații care nu le sunt benefice. Pentru oamenii obișnuiți este dificil să renunțe la anumiți oameni chiar dacă știu în adâncul sufletului lor că aceste persoane le fac rău. Datorită verticalității care îi definește, oamenii cu suflet bătrân știu foarte clar că ceea ce își doresc în viața lor sunt persoanele care îi ridică, iar nu cele pe care îi coboară.

Sufletele bătrâne renunță și la situațiile care nu le sunt de folos în evoluția lor și au curajul să meargă mai departe către noi oportunități. Sunt capabili să aibă o perspectivă auto-reflexivă și să învețe din greșelile lor.

Aceasta este o lecție importantă pentru noi toți. Lecția lui „Eu merg mai departe cu demnitate”.

3. Sufletele bătrâne: Lor nu le este frică să riște

Au învățat să creadă în forța Universului. Acestor suflete nu le este frică să riște. Se abandonează în vibrația și dânsul perfect al Universului cu îndrăzneală, pentru că știu că orice moment poate reprezenta o oportunitate. Iar binele sau râul sunt doar definiții mentale limitative.

Prin această atitudine, oamenii cu sufletul bătrân transformă orice eșec într-o oportunitate iar atunci când risca au parte de tot sprijinul Universului pentru a-și îndeplini obiectivele.

Unui astfel de om nu îi este frică să lase totul și să o ia de la capăt. Sufletele bătrâne iubesc să exploreze și să o ia de la capăt. https://www.garbo.ro

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.