Exercitii practice, Noua energie- noua gandire

Legi spirituale ale săptămânii

540470_377422538984882_220790691_nDacă le vei pune în practică, vei realiza ca poți manifesta absolut tot ceea ce ai visat.

Cele 7 legi spirituale ale Săptămânii sunt principii pe care le poți folosi pentru a-ți activa spre îndeplinire cele mai profunde dorințe,cu bucurie și ușurătate.Dacă le vei pune în practică, vei realiza ca poți manifesta absolut tot ceea ce ai visat.

Aceste 7 legi nu sunt dificil de pus în aplicare sau misterioase în vreun fel. Oricine le poate practica și înțelege. Poți începe de acum.  

Cele 7 Legi spirituale ale săptămânii care activează Legea Atracției

Luni: Legea DĂRUIRII

Astăzi fă un cadou oricărei persoane pe care o întâlnești:un compliment,o floare,un zâmbet,o încurajare.La rândul tău,primește cu grație orice cadou.Fă ca abundența și bunătatea să circule oferind dragoste și afecțiune, apreciere și bunătate.

Marți: Legea Karmei

Fiecare acțiune generează o forță de energie și se întoarce către noi în moduri asemănătoare.Alege acțiuni care să îți aducă bucuria și succesul. Dacă validezi succesul altora, te asiguri de succesul și fericirea care se întoarce asupra ta.

Miercuri: Legea UȘURĂTĂȚII

Acceptă oameni,situații și evenimente așa cum ele se întțmplă.Ia-ți responsabilitate asupra vieții și situațiilor pe care le vezi ca fiind problematice.Eliberează-te de nevoia de a-ți apăra cu orice preț punctul de vedere.

Joi: Legea INTENȚIEI ȘI A DORINȚEI

Mecanismul intenției și al dorinței poartă cu sine și împlinirea,manifestarea în realitate a ceea ce îți dorești.Ai încredere că există un motiv pentru care lucrurile nu se desfășoară așa cum îți dorești.

Vineri:  Legea DETAȘĂRII

Permite-ți ție și celorlalți libertatea de a fi așa cum vă doriți.Nu forța soluții–permite soluțiilor să apară în mod spontan și fără efort, prin non-judecată.

Sâmbătă: Legea Darmei

Caută Sinele Tău superior.Descoperă talentele tale unice.Întreabă-te cum poți să servești Umanitatea.Folosește-ți talentele unice spre a-i servi pe ceilalți,ceea ce îți va aduce abundență nelimitată și o stare de extaz.

Duminică: Legea Purei Prezențe

Fă-ți timp pentru a sta în liniște. Meditează sau roagă-te 30 de minute pe zi. Fii martor/ă la inteligența care se manifestă în fiecare ființă vie. Practică non-judecata.

https://www.garbo.ro

1 gând despre „Legi spirituale ale săptămânii”

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.