Relatii

Iubește Necondiționat, Fă-te Fericit

relationship-heart-love-fractal-passion-art-1300244

Prea des punem condiții iubirii pe care o avem pentru alții.

Încercăm să obținem iubire, crezând că nu avem deja destulă.

Căutăm alți oameni sau lucruri care să ne facă să simțim într-un anumit fel și uneori nici nu ni se pare că am putea face asta noi pentru noi înșine.

Iubirea adevărată este despre a da și nu despre a obține. Este vorba de ceea ce putem oferi și de ceea ce putem împărtăși, fără condiții atașate.

Iubirea adevărată te eliberează atât pe tine, cât și pe cealaltă persoană.

Trebuie să învățăm cum să ne sprijinim pe noi înșine în toate privințele, așa că nu intrăm în relații în care așteptăm pe cineva să ne ducă.

Când ne găsim în lipsă sau ne dorim ceva de la altcineva, putem folosi acest lucru ca pe un semn util pentru a ne întoarce la noi înșine. Putem să ne oprim și să simțim tot ce avem deja în noi înșine.

Numai când ne cunoaștem cu adevărat și ne iubim pe noi înșine, putem iubi pe oricine altcineva. Ne pierdem în relații și ne întrebăm de ce cealaltă persoană nu pare să ne facă fericiți. Dar noi toți trebuie să ne facem fericiți. Putem fi foarte bucuroși de ceilalți oameni – de iubirea, sprijinul și conexiunea pe care o împărtășim, dar nu ar trebui să ne așteptăm ca altcineva să ne umple de iubire.

Trebuie să ne vedem că suntem deja plini.

Uneori, alți oameni se comportă ca cele mai puternice oglinzi și vin în viața noastră nu pentru a ne da tot ce vrem, ci pentru a ne arăta unde încă nu ne iubim sau nu ne îngrijim suficient de bine și unde nu ne permite încă a fi fericiți sau a recunoaște adevărata noastră natură și plinătate.

Putem recunoaște că iubirea necondiționată este în interiorul nostru, așa că nu trebuie să o căutăm în toate locurile greșite.

Putem discerne. Avem nevoie de putere și de respect față de sine pentru a ne împărtăși numai cu cei care apreciază ceea ce putem oferi. Dar dacă nu o fac, putem să îi iubim oricum. Binecuvantează-i, dorește-le numai cele mai bune și continuă să dai celor care au nevoie de ceea ce trebuie să dăm.

Poți să iubești pe cineva și să nu îl dorești în viața ta. De ce ai vrea să fii cu cineva care nu vrea să fie cu tine? De ce ai vrea să fii cu cineva care nu respectă sau nu onorează tot ceea ce ești tu? Dar încă mai poți iubi pe cineva, indiferent de asta. Le poți dori ce e cel mai bine pentru ei. Le poți dori să fie complet fericiți, fără a fi nevoie să te facă fericit.

Le poți dori să fie fericiți, excluzându-te complet din ecuație.

Iubirea necondiționată nu se bazează pe schimbul de nevoi. Nu există acorduri nerostite sau altceva. Nu este vorba de a da și de a lua. E vorba de a da, atât. Și tu ești responsabil de cui dai iubirea. Tu decizi de cine îți place și pe cine vrei în viața ta.

Ce mai cauți să obții de la ceilalți? Cum te comporți când încerci să obții ceva de la ei? Cum te simți când nu îți dau?

Ce ar fi dacă ai putea să înveți să îți dai în schimb ție și să recunoști că tot ceea ce ai nevoie este deja în tine? Ce se întâmplă dacă ai putea să te bazezi pe oricine altcineva sau să aștepți să joace vreun rol pentru tine, lăsându-te doar să te bucuri de tine însuți și de ei?

Iubirea este răbdătoare. Iubirea este bunătate. Iubirea îi eliberează pe ceilalți – ca să fie ei înșiși și să facă ceea ce doresc inimile lor.

Doar amintește-ți să întorci această iubire spre tine. Cum ar fi să te iubești pe tine în totalitate? Să nu te bați? Să te accepți așa cum ești, la bine sau la rău? Să știi că ești vrednic de tot ce-ți dorești. Să crezi că ești de ajuns. Să-ți iubești propria companie. Să știi că ai toată iubirea de care ai nevoie vreodată, în interiorul tău și că din asta ești făcut.

Odată ce îți dai seama de asta, nu va mai trebui să o cauți în afara ta. Nu va mai trebui să încerci să obții nimic de la altcineva. Vei fi liber să îți împărtășești iubirea în inima ta și să te bucuri de cei din viața ta, pur și simplu, fără condiții sau corzi atașate. Reguli de iubire necondiționate. Întoarce iubirea spre interior, apoi împrăști-o spre exterior și privește-o reflectată înapoi din toate părțile spre tine.

Kelly Burns

https://inalove.world

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.