afirmaţii, Exercitii practice

Cum să renunți la ură și să începi să tratezi viața și oamenii cu dragoste și respect

253163_380245778716048_579949867_n

„Îmi place tot ceea ce fac”

Nu ţi-ar plăcea ca afirmaţia de mai sus să fie adevărată pentru tine?Poate că ţi-ai pus singur limite cu gânduri ca:

– Nu pot să sufăr jobul acesta.

– Îmi urăsc şeful.

– Nu câştig destui bani.

– Nu mă apreciază la serviciu.

– Nu mă înţeleg cu colegii de seviciu.

– Nu ştiu ce vreau să fac.

Aceasta este o gândire defensivă şi negativă. Ce poziţie bună crezi că o să-ţi aducă?

Abordezi subiectul într-o manieră greşită. Dacă eşti într-un job care nu îţi place, dacă vrei să-ţi schimbi poziţia, dacă ai probleme la serviciu sau dacă nu ai serviciu, cel mai bun mod de a aborda problema este:

– Începe prin a-ţi binecuvânta cu dragoste actuala poziţie.

– Înţelege că aceasta este doar o piatră de pavaj în calea ta.

– Eşti unde eşti numai din cauza tiparelor tale de gândire.

– Dacă ‚ei’ nu te tratează aşa cum ai vrea să fi tratat,acest lucru se întâmplă din cauza tiparelor din conştiinţa ta care atrag o astfel de purtare.

Aşa că în mintea ta, uită-te la serviciul pe care îl ai sau la ultimul serviciu pe care l-ai avut şi binecuvânteză-l în întregime cu dragoste (clădirea, ascensorul sau scările, încăperile, mobilierul şi echipamentul, oamenii pentru care lucrezi şi cu cei cu care lucrezi şi fiecare client şi beneficiar).

Începe să afirmi că: „Întotdeauna lucrez pentru cei mai minunaţi şefi”, „Şefii mei mă tratează întotdeauna cu respect şi prietenie”, „Şeful meu este generos şi se lucreză uşor cu el”. Aceste afirmaţii te vor însoţi pentru tot restul vieţii şi dacă vei deveni şi tu şef, vei fi şi tu la fel.

Un tânăr era gata să înceapă un serviciu nou şi era foarte emoţionat şi speriat. Îmi amintesc că i-am spus: „De ce să nu fii bun? Bineînţeles că vei avea succes! Deschide-ţi inima şi lasă-ţi talentele să iasă afară. Binecuvântază cu dragoste clădirea, oamenii cu care lucrezi, oamenii pentru care lucrezi şi fiecare client sau beneficiar şi totul va merge bine.”

El a făcut întocmai şi a fost un mare succes.

Dacă vrei să-ţi schimbi serviciul,începe să afirmi că te eliberezi cu dragoste de serviciul actual pe care îl ai şi îl laşi persoanei care va fi fericită să îl ia.Fii conştient că sunt persoane care caută exact ceea ce ai tu de oferit şi chiar în aceste momente, condica vieţii vă aduce împreună.

Afirmaţii pentru job:

Sunt cu totul deschis şi receptiv la o poziţie nouă şi minunată,o poziţie care foloseşte toate talentele şi abilităţile mele şi îmi permit să mă exprim creativ, spre mulţumirea mea
sufletească. Lucrez cu şi pentru oameni pe care îi iubesc şi mă iubesc şi mă respectă, întrun loc minunat şi câştig foarte bine.

Dacă este o persoană la serviciu care te necăjeşte, din nou, binecuvântez-o cu dragoste decâte ori te gândeşti la ea. În fiecare dintre noi există calităţile, până la utima. Cu toate că nu alegem să fie aşa, fiecare dintre noi poate fi un Hitler sau o Maică Teresa.

Dacă persoana respectivă este importantă, începe să afirmi că este iubitoare şi plină de apreciere. Dacă este morăcănoasă, afirmă că este veselă şi cu o prezenţă plăcută.  Dacă este crudă şi neiertătoare, afirmă că este miloasă şi gentilă. Dacă vezi numai calităţile în această persoană, atunci pe acestea ţi le va arăta, indiferent cum se poartă alţii.

Fragment din cartea : Poți să-ți vindeci viața – de Louise L. Hay

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.