Exercitii practice

Când o ușă se închide, alta se deschide !

MULȚUMEȘTE UNIVERSULUI PENTRU TOATE UȘILE ÎNCHISE. AȘA TE PROTEJEAZĂ DE LUCRURILE CARE NU ÎȚI SUNT DESTINATE

Când o ușă se închide, alta se deschide. Însă de multe ori privim cu atât de mult regret și durere la prima ușă închisă încât nu reușim să o mai vedem pe care care tocmai s-a deschis pentru noi.

Când o ușă se închide, alta se deschide. Însă de multe ori privim cu atât de mult regret și durere la prima ușă închisă încât nu reușim să o mai vedem pe care care tocmai s-a deschis pentru noi.

Iată câteva motive pentru care obstacolele, rugăciunile fără răspuns și ușile închise sunt adevărate binecuvântări deghizate:

1. Sunt unelte ale destinului care te fac să îți schimbi direcția și să găsești alte uși pentru viitorul tău. Mâinile destinului te îndrumă spre o altă direcție care este mult mai bună pentru tine și care îți va aduce fericire garantată.

 

2. Te învață cum să renunți la ce nu poți avea și să accepți că anumite lucruri pot fi luate de lângă tine și, indiferent de cât de mult ți-ai dori, nu poți face nimic în privința asta.

3. Te învață că stând în fața ușilor închise este doar o pierdere de timp deoarece nimeni nu le va deschide pentru tine… în plus, sufletul tău va avea de suferit.

4. Sunt o adevărată lecție de viață deoarece te fac să realizezi că, indiferent de vârsta pe care o ai și experiența de viață, încă nu știi ce este mai bine pentru tine.

5. Îți oferă pacea minții pentru că începi să înțelegi că nu poți să te întorci în trecut și să forțezi lucrurile să fie așa cum erau odinioară.

6. Îți amintesc de toate celelalte uși închise care nu au dus la nimic frumos în viața ta; acum înțelegi că acestea au fost închise pentru un motiv și îți dai seama cât de recunoscătoare ești că nu s-au deschis la momentul la care tu voiai.

7. Te obligă să ieși din zona de confort și să încerci toate cheile la uși diferite până când una dintre acestea se va deschide.

8. Te învață cum să mergi mai departe când descoperi că meriți mult mai mult decât să pierzi timpul în fața unei uși închise.

9. Îți oferă șansa de a avea mai multă încredere în destinul tău, în Univers. Sunt amintiri puternice despre cum funcționează viața uneori; sunt uși închise pe care tu le vrei deschise și uși deschise pe care tu le vrei închise. Uneori nu depinde de tine… ci de soartă.

10. Te învață că unele uși ascund multe secrete întunecate în spatele lor; secrete care ar putea să îți rănească sufletul dacă le deschizi. Ele sunt exemple ale modului în care lucrurile pot arăta extraordinar de frumos la exterior și incredibil de urât în interior.

11. Îți arată care sunt ușile pe care le vrei deschise pentru viitorul tău și ușile pe care ți-ai dori să le închizi pentru totdeauna.

12. Te îndrumă către persoanele potrivite în viața ta – acelea care vor avea grijă de sufletul tău.https://www.kudika.ro

1 gând despre „Când o ușă se închide, alta se deschide !”

  1. Minunat , dar oare cati dintre noi intelegem atunci cand suntem in situatie ca o usa se inchide si alta se deschide ? omul este speriat caci nu stie ce il asteapta la cealalta usa , dar DUMNEZEU LE RANDUIESTE ASA CUM STIE EL MAI BINE pentru noi ; peste ani uitandu-te inapoi iti dai seama ca asa a fost cel mai bine pentru tine in acel moment al vietii tale , dar pe moment nu realizezi acest lucru , o zi superba .

    Apreciat de 1 persoană

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.