Exercitii practice, Noua energie- noua gandire

Schimbări care aduc cu ele binecuvântări

99kjVOMO transformare esențială pe care urmează să o faci în plan fizic (plan profesional, familie, țara în care locuiești, prieteni, valori, etc) este precedată de schimbări intense pe plan mental și emoțional.Schimbări de bun augur,dar care pot provoca pentru o perioadă discomfort, nevoia de a te focaliza mai mult în interior, provocări sau structuri care se dizolvă.

Este important să devii conștient de aceste simptome pentru că ele fac parte din procesul de schimbare și evoluție prin care treci.

Sunt necesare și benefice.

Tot ce experimentezi într-o astfel de perioadă te ajută să te desprinzi de vechile idei, oameni cu care nu mai rezonezi,situații sau împrejurări care te țin pe loc,și să te integrezi în noua realitate, una care va reflecta din plin un nivel de conștiință mai înalt.

Faptul că trăiești tot mai intens aceste modificări la nivel emoțional și mental te anunță că ești tot mai aproape de producerea schimbării propriu-zise.

De regulă,procesul nu se desfășoară liniar. Este foarte posibil să treci prin stări diferite, amestecate, când clare, când confuze.

Este natural să se întâmple așa.

Orice schimbare profundă vine la pachet cu gânduri și sentimente mixte.

Pe de o parte,te simți atras 1000% de ceea ce urmează să trăiești,pe de altă parte,fizic încă faci parte din vechile structuri. 

Cel mai important este să continui să lucrezi cu tine însuți și să te asiguri că rezonezi pe deplin mental și emoțional cu schimbarea pe care ți-o dorești,dincolo de dificultăți, temeri sau complicații.Dacă ele există și totuși ceva în tine continuă să spună prin fiecare por DA! noii realități, ești pregătit. Fie că o știi sau nu, ești pregătit, iar ceea ce urmează să trăiești va merita din plin.

Schimbările curajoase pe care alegi să le faci în viața ta aduc cu sine binecuvântări dincolo de imaginația ta.

Universul te răsplătește întotdeauna peste așteptările tale,dar mai întâi trebuie să-ți asumi prețul. Trebuie să știi clar ce vrei,să lași deoparte părerile celor din jur, să dai drumul lucrurilor cu care nu mai rezonezi, să ai încredere profundă în tine, să te faci confortabil în mijlocul haosului și să acționezi așa cum simți că este cel mai bine pentru dezvoltarea ta.  https://www.atractiasuccesului.ro

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.