Sănătate

Simptome comune de ascensiune

Dacă întâmpinați aceste simptome de ascensiune, atunci sunteți pe punctul de a trece un prag de energie care vă va schimba viața în bine.

Semnele și simptomele Ascensiunii sunt bine cunoscute și bine documentate, dar sunt adesea ratate de cei care suferă acest proces.

Așadar, dacă în ultima vreme te-ai simțit un pic diferit și vrei să știi dacă are legătură cu starea ta vibrațională, aruncă o privire la aceste simptome comune ale Ascensiunii.

48 Simptome comune de ascensiune 

1. Comportamente stângace ca aruncarea lucrurilor, uitarea lucrurilor și acționarea înainte de a gândi.

2. Modificări ale temperaturii corpului, inclusiv bufeuri și transpirație fără cauză.

3. Simptome asemănătoare gripei care apar și merg aparent la un capriciu. Nu durează niciodată mult, uneori doar o oră sau cam așa ceva.

4. Inima fluturând, pulsul crescut și o senzație caldă care se răspândește prin piept.

5. Supraîncălzirea este un simptom comun al Ascensiunii, în special prin bufeuri și transpirații nocturne. Poate fi sporadic și neregulat sau constant și foarte regulat în egală măsură.

6. Răceala, scăderea circulației sângelui și incapacitatea de a se încălzi. Uneori însoțește simptome asemănătoare gripei. Adesea temporară și plecată la fel de repede.

7. Simțul mirosului devine mai sensibil. Lucrurile încep să miroasă un pic diferit și mult mai puternic. Legat de alergii care dispar,precum și de orice problemă preexistentă a sinusurilor.

8. Tulburări în ceea ce privește programul de somn și calitate.Insomnia și oboseala sunt la fel de probabile între ele, deși este foarte probabil să experimentați ambele în momente diferite.

9. Fiind îndepărtat de civilizație și modernitate și de natură și înțelepciunea trecutului.

10. Retragere, de obicei pentru a obține ceva timp singur și departe de energia altora.

11. Creșterea puterilor psihice. Include sensurile clair și conexiunea telepatică, precum și citirea tarotului și gândirea intuitivă.

12. Modificări dietetice și pierdere în greutate sau câștig. Pierderea poftei de mâncare este obișnuită, și o schimbare a gustului este cu atât mai mult cu o schimbare către alimente mai sănătoase.

13. Tulburări din viața ta care iese din senin. Ar putea fi o schimbare de muncă, prieteni sau relații de familie. S-ar putea să fiți nevoia de a călători sau de a vă deplasa.

14. Perioada cu o energie foarte mare și o creativitate intensă care înlocuiește orice altceva faci. În ultima perioadă, ați experimentat tot mai multe aceste episoade.

15. Probleme cu judecarea trecerii timpului.

16. Voce mai puternică, mai inteligentă și mai vorbitoare.

17. Lipsa de concentrare, gândirea cețoasă și lipsa completă de claritate în minte duc adesea la uitare și la distragere.

18. Întreruperea electronicelor, a accesoriilor electrice și a iluminatului.

19. Zbuciumul în centrele chakrei și fluxul mare de energie între ele. Multe dintre simptomele Ascensiunii pe care le întâmpinați sunt legate de excesul de energie, excitând chakrele tale.

20. Debutul brusc al reacțiilor proaste la produsele alimentare cu care ai fost bine înainte, în special mâncarea extrem de procesată, cu mulți aditivi chimici.

21. Modificări ale ritmului de creștere și aspectul părului și al unghiilor.

22. Dificultate de menținere a unui ciclu de somn sănătos. Trezirea în miez de noapte, fără niciun motiv aparent în mod regulat. Vise mai vii și mai lucide.

23. Sensibilitate suplimentară la sunet. Adesea provoacă un pic de anxietate, deoarece urechile noastre pot fi foarte importante pentru stările noastre sufletești. Adesea însoțită de o schimbare a gusturilor muzicale.

24. Creșterea epifaniilor, a gândirii originale și a revelațiilor.

25. Schimbările de spirit și un temperament scurt, făcând starea de spirit complet imprevizibilă pentru oricine este în jurul tău, dar și pentru tine.

26. Sensibilitate emoțională ridicată. Te confrunți cu o fericire extremă și o supărare extremă, te simți incapabil să-ți reglezi propria stare emoțională.

27. Având nevoia distinctă și inevitabilă de a-ți găsi adevăratul sine.

28. Anxietate îngrijorătoare și nefondată care pare să nu aibă absolut nicio cauză.

29. Dorul de un loc unde să apelezi acasă și cunoașterea intuitivă a faptului că, unde nu ești, nu este cu adevărat acasă pentru tine.

30. Incidențe, oricât de rare, de vorbire sau scriere canalizate.

31. Sentimentele iubirii și păcii necondiționate, unitatea cu Universul și o apreciere pentru toate lucrurile naturale.

32. Excitația chakrei Coroanei, care poate provoca senzații de furnicături în partea superioară a capului. De asemenea, poate provoca presiune și dureri de cap, precum și o serie de alte senzații.

33. Probleme digestive bruște, inclusiv clarificarea condițiilor existente, precum IBS.

34. Dureri ale mușchilor și articulațiilor care nu au o explicație. Dacă te trezești după o seară grea la sală și te doare, acesta nu este un simptom.Dacă te trezești după o noapte de somn bună într-un pat confortabil și te afli în agonie, acesta este cu siguranță un simptom.

35. Energia electrică latentă în mușchii dvs. provoacă răsucire,furnicături și spasmare.Acest lucru apare de obicei pe picioare și brațe, dar poate să apară la fel de bine oriunde.

36. Dezasocierea cu corpul fizic, simțindu-te destul de acasă în el. Aproape că se simte nelegiuit, care este legat de stânjeneala.

37. Un sentiment că există spirite și alte ființe superioare în jurul vostru tot timpul.

38. Vise mai intense, inclusiv vise lucide. Uneori pot fi profetice, dar te lasă întotdeauna epuizat mental și emoțional.

39. Puteți vedea aluzia ocazională a unei aura în jurul obiectelor și oamenilor.

40. Un simț al urgenței distinct, dar vag, ca ceasul bifează mai repede.

41. Câteva licăriri de putere telepatică.

42. O cunoaștere profundă că aveți o misiune aici pe Pământ și un îndemn puternic de a face tot ce este posibil pentru îndeplinirea misiunii respective.

43. Un nivel ridicat în ceea ce privește cantitatea de sincronicitate pe care o resimți zilnic. Atenție la semne pentru a le descoperi sensul.

44. Simțindu-se izolat și tăiat de ceilalți, în ciuda faptului că de multe ori este vinovat pentru acest fapt.

45. Simțiți în intuiția dvs. că ceva s-a schimbat. Nu poți agita senzația că ceva mare se întâmplă în sufletul tău.

46. ​​Afecțiuni cutanate bruște și temporare, cum ar fi erupții cutanate, acnee sau pete de piele uscată.

47. O gândire mai plină de zi și ambițioasă, însoțită de explozii de creativitate și productivitate care obțin rezultate.

48. Artefacte vizuale și modificări ale vederii. Acest lucru poate fi în orice fel, cu vederea din ce în ce mai bine sau mai rău.https://www.spiritualunite.com/

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.