Sănătate

Ce ascund bolile si ce rol au ele?

FILE503Diabetul este rezultatul unui atașament ridicat, a iubirii care s-a transformat în pasiune, gelozie, nemulțumire și blamare.

Problemele de sănătate și cele de destin, depărtându-ne de la închinarea la trup, spirit și suflet, ne purifică energia, ne umple sufletul cu iubire și ne permite să dăm naștere unor copii sănătoși.Dar după ce s-au născut copiii, nu trebuie să considerăm acest lucru o plată pentru munca făcută corect, pentru că acesta este doar un avans.Pentru a supraviețui și pentru a fi sănătos copilul, părinții trebuie să-i ofere iubire și să-l învețe să iubească. Dacă noi nu suntem pregătiți pentru acest lucru, atunci rămân doar două variante: fie copilul se îmbolnăvește și moare, fie noi trebuie să ne aducem sufletul în ordine printr-o boală.
Pietrele din vezica biliară reprezintă umilirea viitorului, a conștiinței, a spiritului.

Pancreatita reprezintă umilirea dorințelor, atașamentelor, geloziei.

Problemele cu intestinele ajută la purificarea sufletului.
Mai întâi destinul l-a tratat pe soț de orgoliu și gelozie.

Orgoliul se tratează prin probleme cu ficatul. Gelozia se tratează prin probleme cu pancreasul.
Acum în ceea ce privește intestinele. În ce mod pot avea legătură intestinele cu sufletul? Răspunsul este unul și simplu și clar. Sufletul a apărut primul, mai bine zis, sufletul este mult mai vechi față de conștiință și trup. Iar la nivel de trup, cel mai vechi organ este intestinul.

De aceea, în primul rând, noi gândim și simțim cu ajutorul intestinelor, iar abia apoi cu ajutorul creierului, și anume, intestinele reacționează la viitoarele evenimente, de care creierul nostru nu bănuiește pur și simplu. Iată de unde a apărut expresia: „Simte cu toate măruntaiele”.

Principala informație din viitor este prelucrată mai întâi de intestine, iar apoi de ficat, apoi de creier.

Acum cercetătorii au ajuns deja la concluzia că aproximativ 80% din apărarea sistemului imunitar al organismului este asigurată de intestine.Mai devreme sau mai târziu, oamenii de știință vor fi nevoiți să lege între ele astfel de noțiuni precum imunitatea și energia internă a omului. Deoarece energia principală se află în suflet, de altfel ca și toată informația despre Univers, atunci noțiunea de imunitate, are legătură, înainte de toate, cu sufletul și cu intestinele.
Sentimentele agresive distrug sufletul și scad imunitatea, așa că bolile care îl urmăresc pe soțul dumneavoastră, sunt, de fapt, un ajutor de sus care vă salvează fiii. Umilirea trupului, spiritului și sufletului, distrugerea lor parțială ne forțează să ne agățăm de ceea ce este veșnic, și treptat în subconștient, iubirea ajunge pe primul loc.
De aceea, dacă omul, primind o boală, devine mai blând și mai bun, se străduie să dea la o parte toate problemele, încearcă la interior să renunțe la tot ceea ce încurcă iubirii, atunci energia lui se restabilește. Dacă omul se roagă, aspiră la Dumnezeu, simțind că legătura lui cu Creatorul este cea mai înaltă delectare, atunci realizează de ce a fost necesară boala. Energia divină a iubirii începe să apară în sufletul nostru, iar apoi trece în sufletele copiilor noștri și în sufletele viitorilor urmași, înviindu-i și salvându-i. Boala, în acest caz, nu mai este necesară și poate avea loc ceea ce medicii numesc vindecare miraculoasă și inexplicabilă. Așa că orice afecțiune ne dă de înțeles că e timpul să avem grijă de suflet și să ne amintim că principala fericire este iubirea care asigură unitatea cu Creatorul.

SN Lazarev-Experienta Supravietuirii 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.