afirmaţii

Afirmatiile saptamanii

27747789_1841351219272156_3709093145794325950_oRosteste cate o mantra in fiecare dimineata si vei vedea cum totul se va schimba in bine:

Mantra pentru ziua de luni:

Viata mea merge minunat. Totul in viata mea merge bine acum si intotdeauna. Astazi aleg sa fiu recunoscatoare pentru toate lucrurile minunate care mi s-au intamplat de-a lungul timpului.

Mantra pentru ziua de marti:

Este in regula sa am incredere in intuitia mea. Sufletul meu stie cel mai bine de ce are nevoie pentru a fi fericit. Astazi aleg sa ma las condusa de inima mea minunata.

Mantra pentru ziua de miercuri:

Dau drumul aripilor mele si invat sa zbor. Invat sa lupt pentru ce imi doresc, sa imi asum riscuri, sa muncesc pentru a imi vedea visurile implinite.

Mantra pentru ziua de joi:

Totul este frumos in lumea mea. Universul lucreaza pentru binele meu. Din ziua de astazi va veni numai bine, sunt in siguranta si sunt fericita.

Mantra pentru ziua de vineri:

Aleg sa fiu fericita pentru ca merit sa fiu fericita. Aleg sa fiu linistita pentru ca sufletul meu merita liniste. Aleg sa ma iubesc pentru ca inima mea merita iubire adevarata.

Mantra pentru ziua de sambata:

Astazi aleg sa imi eliberez sufletul de toate fricile, de toate gandurile negative, de toate indoielile. Astazi aleg sa ma accept pentru ceea ce sunt si sa creez pace intre mintea si inima mea.

Mantra pentru ziua de duminica:

Iubesc viata. Iubesc sa fiu libera, iubesc sa traiesc din plin. Oferi vietii exact ce imi doresc astfel incat si ea sa imi ofere mie. Sunt fericita ca ma aflu in viata.https://www.kudika.ro

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.