Astre

Coduri de finalizare: realizarea nirvanei

560899_380253608715265_538578446_nPolaritățile din trecut continuă să se neutralizeze cu rapiditatee…una câte una, dizolvându-se în UNItate, deschizând noi canale prin care Forța Vieții Cosmice (IUBIREA) să intre și să ne transforme corpul și viața.Această energie regeneratoare se află aici pentru a ne ajuta pe toți să ne împuternicim dinspre interior, să ne restabilim echilibrul, să ne refacem rezervele și să stocăm focul (kundalini) necesar pentru a crea o viață nouă. Iar acesta crește pe zi ce trece.

Pentru cei aflați în frunte,este timpul transformării,ieșind din acest program de reciclare karmică pentru totdeauna.Mesajele spun în mod constant că vechile linii temporale sunt rezolvate, că misiunile noastre (primele) sunt încheiate și că nu a mai rămas nimic din trecut care să fie„făcut”.Timpul care ne mai rămâne din acest an are ca temă hotărârea… finalizarea lucrurilor nerezolvate,fiind dispuși să renunțăm la vechile povești și să susținem corpul să se desprindă de ceea ce este vechi, astfel ca să putem păși cu totul și în întregime în realitatea Noului Pământ.

Starea nirvanică înseamnă ELIBERARE de cauzalitate,ELIBERARE de tărâmurile suferinței, ELIBERARE de polaritatea bine și rău. În locul ei,pacea.Din starea de pace, iau naștere toate lucrurile REALE. 

În octombrie am avut un sentiment real despre înțelegerea părților din noi care pleacă… rolurile expirate pe care le-am jucat,responsabilitățile pe care le-am deținut,toate contractele la care ne-am angajat în vederea călătoriei karmice și care în mod oficial se încheie.Acestea sunt ultimele amintiri celulare restante și aferente care se desprind, îngăduindu-ne să înțelegem mult mai multe lucruri (retrospectiv) acum, că șablonarea dualității părăsește corpul.

În noiembrie intrăm într-o perioadă de realimentare…o refocalizare a intențiilor noastre (bazată pe unele directive noi care urmează să apară) și o realocare a priorităților necesare pentru noul an/Noul Pământ/procesorul Noului Om.Pentru a ne ajuta în această redirecționare, avem la dispoziție un important, ba chiar aș vrea să spun un „minunat Mercur retrograd…nimeni nu a mai spus-o vreodată…o îmbunătățire esențială a biocomputerului nostru în scopul de a ne reprograma întreg sistemul de comunicare să proceseze dând întâietate principiului feminin…procesorul nostru original…acum, că se încheie unificarea Inimiiminte. Iar această reprogramare e menită să RĂMÂNĂ.

Este interesant (și neobișnuit) să simțim că modelul nou (original) devine activ înaintea minții… faptul de a vedea/simți cum corpul devine conștient de Adevărul lui,fără a exista conceptele mentale care să susțină această conștientizare, ne ține pe toți total suspendați în credința în ceea ce se desfășoară fără a avea un cadru pentru a-l procesa. Și asta pare a fi și ideea → mai întâi femininul (corpul)… Inima înaintea minții.

Chiar și așa, ar trebui ca până acum să fie destul de evident faptul că am intrat într-un spațiu FOARTE nou.Ceea ce e posibil să nu fie clar…oricât de subtil ar fi… este că acest spațiu se află aici pentru a rămâne.Și cu toate că poate fi greu de acceptat după aparențele exterioare,acest lucru nici măcar nu mai este necesar, deoarece Duhul Sfânt/Mama Cosmică e simțit/ă pe deplin,prinzând rădăcini în timp ce scriu aceste rânduri… chiar și în zilele deprimante există un nou nivel de referință a cărui stabilitate crește, o nouă constantă.Acest nivel de referință constituie consolidarea reconectării noastre cu energia Forței Vieții Universale (Sursa) și, în plus,începem să atragem și să interpretăm semnele care spun că așa stau lucrurile… începem să vedem reflectările exterioare ale acestei susțineri cosmice pretutindeni în jurul nostru, fapt ce va continua să crească pe măsură ce ne cufundăm mai adânc în acest fundament nou, superior.

Iar acum, că se încheie această călătorie Alfa și Omega și este atins punctul zero, suntem în sfârșit capabili să ne repunem în ordine justă/divină, redirecționându-ne toate circuitele celor 4 corpuri pentru a se alinia cu geometria DIVINĂ. Cu siguranță că este vorba despre un proces lent, dar va fi unul durabil… fiind exact ce avem nevoie în acest stadiu. În fiecare zi și în fiecare clipă ne pregătim pentru această experiență a Noului Pământ… acumulând putere, redobândindu-ne încrederea și elanul pentru a începe din nou, ca fiind IUBIRE.

În acest scop, în noiembrie vine un val binevoitor de susținere care să ne ajute să renunțăm la greutatea pe care o cărăm de vieți… fricile, amintirile, obișnuitele tipare ale celor asupriți. Pe măsură ce facem asta, îndepărtând cu eficiență energiile mai dense… limitările mentale, sentimentele de victimizare…și continuăm să ne dobândim suveranitatea (puterea Sinelui) de care am avut nevoie în toți acești ani/vieți pentru a fi în deplinătatea puterii noastre și pentru a ne afirma responsabilitatea de stăpâni ai propriului destin, va rezulta restabilirea sănătății și a stării de bine.

Iar toate acestea se petrec acum oarecum fără efort. În calitate de IUBIRE, înțelegem din proprie experiență că binele nostru suprem ESTE acum comanda principală… că voia noastră E voia lui DUMNEZEU (IUBIRE) și că este onorată atât de prompt și cu atât de puțin efort, încât de obicei nu e nevoie decât să ne dăm la o parte din cale. Oricât de mult ar suna ca un clișeu, IUBIREA a învins cu adevărat, iar noi învățăm în fiecare zi ceva mai bine (prin intermediul întrupării) ce înseamnă cu adevărat să FIM Forța și, cel mai important → cum să o exercităm.

Un ajun al Zilei tuturor Sfinților fericit!          

♡,Lauren, 21 octombrie 2019, Rapoartele Noului Pământ 

ThinkWithYourHEART.love  ©As LOVE, Inc. 2019 Toate drepturile rezervate. 

Traducere: Ana Nicolai

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.