Noua energie

Ceva energic se întâmplă ACUM

b16b082421c2d673124aab0e2eb4d724

Mulți oameni pot simți ceva diferit în aer, dar nu prea pot pune degetul pe ceea ce este. Mulți dintre noi simțim că trăim în vremuri extraordinare, cu toate acestea nu suntem siguri de ceea ce urmează să se desfășoare. Ceea ce putem spune din istoria trecută este că, atunci când simțim așa, o ușă urmează să se deschidă.

Punct de conștiință globală
Deci, cum poate fi măsurat acest sentiment?
Conștiința globală (uneori numită „conștiința de câmp”) este noțiunea că atunci când grupurile de oameni își concentrează mintea pe același lucru, ele influențează „lumea în general” ( Radin 1997: cap. 10 ).

Roger Nelson conduce Proiectul de conștiință globală, care este o organizație care colectează date din întreaga lume în efortul său de a demonstra că conștiința globală există. Nelson a publicat un studiu numit „Wishing for Good Weather”, apărut în The Journal for Scientific Exploration (1997, Vol. 11, nr. 1).Următorul este un extras din rezumat:

Reuniunile și activitățile de început la Universitatea Princeton, care implică mii de absolvenți, familie și altele, se desfășoară în aer liber, iar de cele mai multe ori se remarcă faptul că sunt aproape întotdeauna binecuvântate de vremea bună.

O comparație a precipitațiilor înregistrate în Princeton față de comunitățile din apropiere arată că în Princeton există mai puține ploi, mai rar, în acele zile cu activități majore în aer liber.
Rezultatele cercetărilor lui Nelson au sugerat că intenția concentrată din Princeton a menținut ploaia departe.

O fațetă uimitoare a acestei cercetări a descoperit că gândurile noastre pot fi cândva precognitive .De exemplu,rezultatele testelor au fost amplificate dramatic înainte de 11 septembrie 2001,ca și cum multe persoane știau că ceva mare era pe cale să se întâmple, dar nu ar putea în mod special să pună degetul pe ceea ce urma să se întâmple.

Noaptea întunecată a sufletului
Mulți oameni fie trec prin „ Noaptea întunecată a sufletului ”, fie au trecut recent prin ea. Noaptea întunecată a sufletului este un proces de curățare în care tot ceea ce poate merge prost, se pare că nu merge bine.

Când experimentați noaptea întunecată a sufletului, sunteți în punctul cel mai jos din viața voastră,dar așa cum pot trece toți cei care au trecut prin asta,o ușă uimitoare urmează să se deschidă.

În timp ce mulți dintre noi am trecut deja prin noaptea întunecată a sufletului,ca colectiv, suntem încă acolo. În timp ce ne reflectăm subiectiv, știm că depășirea noastră personală a nopții întunecate a sufletului este, în esență, o reflectare precognitivă a ceea ce urmează să se întâmple pentru noi la nivel global.

Ce simțim acum?
Similar cu conștiința globală precognitivă anterioară anului 911,aici ne aflăm acum, dar de data aceasta, evenimentul va fi pozitiv în conformitate cu Legea universală a armoniei.

Următorul este un extras din articol, Legea universală a armoniei :

Universul funcționează întotdeauna într-un echilibru perfect.Alinindu-te la energia pozitivă, vei primi la rândul tău energie pozitivă.Când vă aliniați cu energie negativă, creați un efect de ondulare lipsit de armonie.
Această lege înlocuiește chiar legea fundamentală a Karmei,căci armonia este potențialul suprem al echilibrului.
Scopul Karmei este obținerea armoniei.
Dacă arunci o stâncă într-un iaz,deranjezi armonia iazului,ești cauza,efectul este stropirea și ondulările care curg înapoi și înapoi până când armonia este restabilită.
În mod similar, acțiunile tale lipsite de armonie curg în Univers și se întorc asupra ta, viață după timpul vieții,până când în cele din urmă propria ta armonie este restabilită.
În timp ce se simte că suntem supraîncărcați cu multe lucruri negative,precum otrăvirea aerului, a apei și a alimentației noastre,Legea universală a armoniei va crea un echilibru cu ceva uimitor în viitorul nostru apropiat.

Când ne putem aștepta să se întâmple asta?
Modificări majore se produc deja din cauza intrării în 2008 a lui Pluto Capricorn .Pluton rămâne în Capricorn până în 2023,astfel încât această ușă se poate deschide în orice moment, între ACUM și 2023.

Pentru cei care sunt sceptici de astrologie există o zicală:„Cei care nu învață din istorie sunt sortiți să o repete.”Ultima dată când Pluto a fost în Capricorn a fost în timpul Revoluțiilor franceze și americane din anii 1700. Nu întâmplător, multe țări traversează acum revoluții.

De asemenea, când Pluto a intrat în Capricorn în 2008, am observat prăbușirea a 100 de bănci, cu excepția băncilor „prea mari pentru a da greș”, care sunt expuse acum.

Pluton va dărâma tot ceea ce nu este în interesul umanității, inclusiv guvernul, banii și religia. Guvernele se prăbușesc,dolarul este aproape mort și vedem corupția Bisericii Romano-Catolice, ceea ce va duce la dispariția ei.

Biserica romano-catolică are suficienți bani pentru hrană,haine și adăpost pentru toată lumea de pe această planetă,astfel trebuie să ne întrebăm: „ De ce există foame și lipsa de adăpost?“

La dizolvarea Bisericii Romano-Catolice,valoarea lor netă va fi distribuită fiecărei persoane de pe această planetă,creând abundență instantanee pentru toată lumea.

Un wildcard cosmic?
Am scris un articol intitulat „Dincolo de imaginație: The Cosmic Wildcard ”care prezintă o serie de scenarii care ne-ar putea schimba realitatea în clipirea literală a unui ochi! Aceste posibilități includ ridicarea rezonanței Schumann,a panglicii galactice,a centurii fotonice,a unei ondule galactice,a razelor cosmice și a balonului galactic.Am auzit și despre Wave X de la Simon Atkins.O altă posibilitate este wildcard-ul necunoscut care ne prinde pe toți prin surprindere!

Pacea, prosperitatea și abundența se află în spatele ușii închise!
Victor Hugo a spus odată: „Nici o armată nu poate opri o idee a cărei perioadă a venit.” Nici o armată nu poate opri ceea ce ne va aduce Pluton în Capricorn,ceea ce este,în final, pace,prosperitate și abundență pentru toată lumea, fără tiranie și opresiune.

Ori de câte ori „Cosmic Wildcard” ajunge,va schimba și umanitatea într-un mod care va face ca nivelul nostru actual de viață să pară ca epoca de piatră!

Ceva energic se întâmplă ACUM pentru cei care sunt atenți la vibrațiile actuale de pe această planetă.

„Când” facem oficial schimbarea este doar o chestiune de „timp”.http://in5d.com/

1 gând despre „Ceva energic se întâmplă ACUM”

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.