Testimoniale/ mărturii

Testimoniale

cropped-img_0377-1.jpgE.I.

Sincer consider că timpul,spațiul si dicționarul român sunt prea limitate pentru a descrie persoana, OM-ul, terapeutul, profesionistul, parapsihologul Igna Simona.

Prima dată am luat legatura cu postarile sale interesante care îmi stărneau curiozitatea și nerăbdarea în așteptarea altor articole ce îmi deschidea orizontul și usa cunoașterii pe zi ce trece.

Așa că….

După aproximativ două luni mi-am facut curaj și m-am trezit scriind-ui pe mess in vederea stabilirii unei ședințe de terapie.
Cu cât treceau orele si se apropia momentul dedicat terapiei cu atât mai mult agitatia, fricile și emotiile creșteau din ce in ce mai tare facandu-si vocea auzită ca bass-ul unei melodii de hause, asteptandu-mă să-mi adreseze N întrebări indiscrete, să-mi umble prin „tartacuta” , ca o adevărată operație pe creier fără anestezie, mai ceva ca înaintea competițiilor de arte marțiale la care am participat ( acolo nu aveam emoții 😉)
Și într-o garda imaginară de muay thay , într-o pândă continuă asteptandu-mă să „cadă” acele întrebări bombă care să-mi divizeze creierul și sufletul in mii de particule pentru a fi trimise în neant, contrar așteptărilor m-am trezit că ora de terapie s-a terminat, având sentimentul că a ținut prea puțin, fiind bine dispusă, jovială, glumeață și cu chef de viață, pe care nu-l aveam până atunci, ne-stiind dacă aceasta se poate numi terapie sau conversatie energetico mutuală, în care cuvintele se regăsesc de la sine si curg lin, simplu și ușor.
Si astfel a urmat si a 2 a și a 3 a terapie , și o inițiere în reiki, iar după aproximativ 1 an si 7 luni am avut onoarea să o cunosc personal pe această minunată d-na, un adevărat alchimist al sufletului omenesc, prin care D-zeu face minuni ajutandu-te să participi direct la crearea acestor minuni, astfel re-devenind un om minunat, renăscut din propria cenușă precum pasărea phoenix, re-descoperind/ relevand astfel părțile tale bune, de mult uitate si îngropate de negura anilor rătăciți.
Având astfel ocazia să constat îmbinarea armonioasă a OMului Simona Igna cu terapeutul Simona Igna, fuzionarea fluidica dintre profesioniștul desăvârșit și sufletul luminos unde se îmbină și se regăsesc iubirea necondiționată, autenticitatea, dăruirea, maturitatea, grația divină, discreția, prietenul, OM-ul, terapeutul Simona Igna
Ocazie in care vă multumesc cu recunoștință pentru tot sprijinul și îndrumarea acordată de-a lungul timpului, pentru omul minunat pe care l-am redescoperit in interiorul meu .

Ella Ihtus

I.D.

De cînd am început să citesc postările dar și să le aplic în viața mea, parcă m-am născut din nou!RESPECT și ALEASĂ PREȚUIRE!🤔😍♥️🙏

R.S.

Subiecte și articole foarte multe și foarte utile. Putem învață din ele.

S.L.

Imi place ce posteaza, abordează subiecte care ne ajută spiritual,emoțional.

I.S.

Simt o adevarata placere in a citi postarile dvs!Va multumesc si va iubesc!

D.M.

Aveti postari foarte minunate pline de intelepciuni!

M.A.

MĂ BUCUR DIN SUFLET CĂ AM OCAZIA SĂ FAC PUȚINĂ TERAPIE PRIN INTERMEDIUL TELEFONULUI. M-AS BUCURA NESPUS SĂ VĂ ȘI CUNOSC PERSONAL. VĂ DORESC MULTĂ SĂNĂTATE ÎN MINUNATA DVS. PROFESIE.SUNTEȚI HRANA MEA SPIRITUALA ZILNICA. VĂ MULȚUMESC !

C.A.

Citesc cu placere postarile , sunt pline de intelepciune si multumesc pe aceasta cale. Va imbratisez cu drag.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.