Relatii

De ce singurătatea îi alege pe cei mai puternici oameni

382592Daca ai incerca sa urmaresti si sa analizezi, vei observa ca, de cele mai multe ori, cei mai buni si cei mai puternici oameni sunt singuri… Este o observatie puternica a vietii.

Acesti oameni sunt, de regula, atragatori. Au carisma, sunt destepti, educati, cu bune maniere. Dar undeva in adancul sufletului ascund o mica tristete. Ei isi cauta anume „omul lor”, cu care sa poata conversa, sa se poata distra, sa il poata iubi si cu care sa poata forma o familie, scrie devorbacutine.eu.

Ei deseori gresesc, sufera mult, mai putin merg la contact, foarte greu isi revin dintr-un insucces. Dar de fiecare data isi aduna toate fortele si revin la suprafata cu noi puteri. Apoi o iau de la inceput…

Sunt straini fata de stereotipurile societatii moderne, lor nu le poti impune un anumit punct de vedere. Indiferent daca e o femeie sau un barbat, ei cauta sa gaseasca anume persoana langa care sa se simta iubiti si in siguranta.

In siguranta nu inseamna pentru ei ca nu va fi o viata plina cu adrenalina, certuri minore sau emotii. In siguranta inseamna ca alaturi este persoana care intelege si nu tradeaza.

Persoana in care poti sa ai incredere in totalitate. Chiar si cei mai puternici oameni mereu tind sa ofere ei insisi incredere si sa fie la randul lor persoana care ofera iubirea toata.https://secretele.com

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.